best of luck

Posted by Zuhdi Farhan On Sunday, September 19, 2010 1 comments

salam

1st of all, aku nk wish best of luck utk sume kwn aku yg dh fly, tgh fly n akan fly ke mideast. agak sori sbb lmbt wish. especially afiq, felix, hajar, sal, whyda, tqa, rabie, arasy, pali, syafida, bella, muna. sape lg ek? anak saudara aku dalilah n zaiyan. belajar elok2 kt sana.

best of luck gak utk aku yg nk final exam next week. will do my best 2 score. bdk2 matriks pun sama gak, gud final exam bln 10 ni. bdk um lak lg 5 mggu. bdk u lain aku xtau tp gud luck gak

ini je yg aku nk post. salam

p/s: cmne aku nk skor nih?

lebaran

Posted by Zuhdi Farhan On Thursday, September 09, 2010 0 comments

salam


malam ni aku xg terawih. bkn sbb malas tp sbb mmg dh xde terawih. esok dh nk raya weh
kejap je dh cukup sebulan Ramadhan berlalu. straight 2 the point la,aku malas nk tulis pnjg2 malam nih. xde mood nk buat karangan.


selamat hari raya n maaf zahir batin kpd sape2 je yg kenal aku. klau yg xkenal 2 kang bila dh kenal baru la korg maafkan aku. k?


salam

on the way

Posted by Zuhdi Farhan On Monday, September 06, 2010 1 comments

salam

im on the train right now. its so freaking cold,glad i bring along my new bush jacket..haha..start naik tren kul 10 mlm tdi (5/9/2010) n dijangka sampai kejap lg kul 5 pagi (6/9/2010). so between those 2 particular times mmg xtau nk buat ape. nasib baik ade broadband, TERPAKSA aku online.haha

sape yg xpnah naik tren lg seumur hidup dia? ngaku je la. bdk2 ganu konfem xpnah kan? haha..kesian,korg naik tren minyak ckupla kt kertih 2..slalu yg naik tren ni bdk2 utara n klate. bdk2 selatan aku jarang lak dgr balik naik tren. rugila sape2 yg blaja jauh2 tp xde experience naik pangangkutan awam ni bila balik cuti.


rasanya sbb 2 la aku seronok blaja jauh2 nih. byk pengalaman yg kita leh dpt. bkn xdpt pengalaman kalau blaja dkt ngan rmh, both ade advantages masing2. nk tau ape pengalamannye,kne cuba try test sndri la..haha

akhirnye,post ni aku abeskan kn rmh gak.haha..igt nk post kt dlm tren tp connection xde lak. nk kne suruh ktmb pasang wifi la nmpk gayanya.haha


ckupla 2,xtau dh nk tulis ape lg.salam

p/s: seronoknya dh sampai rmh!!! haha~

sori yer

Posted by Zuhdi Farhan On Saturday, September 04, 2010 0 comments

S A L A M

pergh, dh dkt2 2 mggu xde post terbaru...hamba TERsangat la buzy for the last couple of weeksbanyak tutorial nk kne siapkan even to this very moment, sume tutorial 2 tetap xsiap..haha..n then comes the quizzes attacking my already-left-for-home brain. so terjadilah brain drain yg kerajaan malaysia takut sgt 2

the truth is,mmg jadual betul2 pack since 2 mggu lepas. assignment bertimbun-timbun,tutorial berkoyan-koyan. sampai ade gak aku xtidur 1 malam tuh,though sbb aku xtidur bknnya tutorial n assingment tp sbb PES10 n FM2010..hAHa..tambah lak klas byk yg dicancel mggu 2,mmg konfem hilang mood nk siapkan keje2 yg setinggi busut.

n then mggu ni klas diganggu oleh cuti merdeka (naseb baik cuti) dan klas yg dicancel oleh lecturer. ade experiment kimia utk clock reaction. a total of 5 quizzes had to be answered by this unfortunate yet charming teenage guy..hahaha~. mood nk balik raya pnya pasal last2 utk kuiz physics aku tgk skema soalan while for the chemistry quiz lak ktorg (bdk2 laki) buat group discussion time jwb kuiz. bgus kan bdk2 ni,study group time kuiz.hahaha~

aku lupa lak nk post lps program DISKOE selesai. so aku upload la gmba unit aku utk tatapan korg sume


ni plak gmba time aku g smapk last week utk iftar yg kononnya ramai yg nk hadir 2

aku gak nk ckp sori sgt2 kt sape2 yg g rmh cikgu hajar 4 farewell party bdk2 yg akan fly ke oversea sbb mggu 2 aku blk rmh..lau samahtu ek?

so skang nih,aku nk ready n kemas n packing n susun barang2 aku sbb esok pagi aku nk gerak g rmh sepupu aku kt rawang 2 b4 blk rmh naik tren ahad mlm nanti. atleast leh jimat duit blanje mkn aku..hahaha~

lastly,aku juz nk bgtau yg aku cuti smpi 19/9/2010 so aku nk ckp SORRY awal2 klau aku xleh hntr sape2 yg nk fly after raya nih g airport. hope our friendship will last forever after all we've been through together for the memorable time at smapk. ukhuwah fillah

salam

p/s: feelin a lil bit dizzy sbb xtidur dari smlm