get ready

Posted by Zuhdi Farhan On Sunday, October 31, 2010 1 comments

salam

habis dah minggu 1st semester kedua aku kt CFS ni..eventhough jadual kelas dh keluar,kelas still x start lg..reasonnya,lecturer semua busy dgn program add n drop kt Al-Malik Faisal Hall from 26-28 october..add n drop 2 utk sape2 yg kena repeat subjek sbb fail @ tukar course sbb pointer rendah..lecturer kalau masuk kelas pun kejap je,bgtau nama,no fon n course outline..pas2 ckp,"our class will start next week".

semester ni jadual aku xde la pack sgt..lebih kurang je dgn last semester..bezanya last semester between classes ade gap n habis selalu pukul 6ptg tapi semester ni kelas straight je n habis awal..pas2 jumaat xde kelas lgsg..walao,mmg best!!! haha~

overall,my weekends unlike everyone are THREE days..haha..mggu ni boleh la relax,kelas xde lg..3 hari ni habis dgn install game,main game n facebook-ing..pasni xleh dhla cmni..tapi ok la rasanya sbb aku ade extra hari jumaat utk setelkan sume keje n tutorial nanti..hopefully,sempat siapkan before hari ahad

dh xtau nk tulis ape..xtau la cmne aku nk go through weekends cmni selama 14 mggu lg..haha~
salam

episod baru

Posted by Zuhdi Farhan On Sunday, October 24, 2010 0 comments

salam

e.p.i.s.o.d.b.a.r.u...bukan episod baru drama lagenda budak setan kat astro 2..cerita senario episod 1 & 2 pun bukan..just nk bagitau semester 2 aku kat CFS akan bermula isnin ni..so far,niat nak pulun study sungguh-sungguh ada..tapi xtau la brape lama boleh tahan.hehe..

gosh,result finals 1st semester really like hell..cgpa aku just 2.438..the worst in my whole life..so rasanye nak kena backup balik la dgn pointer yg elok time 2nd semester & 3rd semester..target asal nak dapat 3.++..klau dapat 4 flat is better..insyaAllah

so,pray for my azam baru nih..hopefully,still membara sampai graduate.

salam

exams n results

Posted by Zuhdi Farhan On Wednesday, October 13, 2010 1 comments

salam

in the last few days people are talking about MUET. though i dont expect to take it until may next year. i've been told that we iium students dont have to worry much for MUET coz we already sat for EPT at the beginning of 1st semester. at least we must seat for MUET,doesnt matter the result. but for me,i'd rather do my best coz i love to challenge myself..haha..eventhough i guess i did freakingly bad in my 1st semester finals...sigh

couples of hours ago someone told me that maybe the results will be published on 15th october. i guess i better get myself ready,if i get to know my results..haha..i didnt managed to do Teachers Feedback Survey so my results will probably going to be blocked..a little confusion n misunderstanding contributes to this

i get to know the result after i settle some stuff with A&R depatrment instead..maybe lossing rm50 along the way for didnt do TFS..arghh,iium n its summons. anyway,theres still less than two weeks for me to spend my time to the fullest at home b4 pushing my brain 2 the limit in 2nd semester. im going to enjoy myself freakingly for the time being..haha~


thats it. dont have any other idea anymore.
salam

 

(^.^)(@.@)

Posted by Zuhdi Farhan On Tuesday, October 05, 2010 0 comments

SALAM


dah brape lama aku tak post kt blog nih? exam dh habis seminggu,so now im at home..actually,dh seminggu jugak la aku kt rmh,tp mls nk update blog. xde isi nk tulis..haha..


cuti sebulan ni kalau duduk rmh je mmg bosan kaw2 punya..so aku pun call parkson sunway carnival bgtau nk buat parttime cashier..besar hati dorg terima..haha..rindu kt aku kot


dlm 2-3 hari b4 naik cuti ni dpt loa result final exam hari 2 tp aku xtau la aku boleh tau result @ x..sebab aku ada benda yg tak settle lg ngan CFS..so mayb start 2nd sem bru aku tau result..cuak seh exam ni,ntah ape2 aku jwb hari 2..haish,sakit kepala pikir


ok la,aku nk main game..salam