(^.^)(@.@)

Posted by Zuhdi Farhan On Tuesday, October 05, 2010 0 comments

SALAM


dah brape lama aku tak post kt blog nih? exam dh habis seminggu,so now im at home..actually,dh seminggu jugak la aku kt rmh,tp mls nk update blog. xde isi nk tulis..haha..


cuti sebulan ni kalau duduk rmh je mmg bosan kaw2 punya..so aku pun call parkson sunway carnival bgtau nk buat parttime cashier..besar hati dorg terima..haha..rindu kt aku kot


dlm 2-3 hari b4 naik cuti ni dpt loa result final exam hari 2 tp aku xtau la aku boleh tau result @ x..sebab aku ada benda yg tak settle lg ngan CFS..so mayb start 2nd sem bru aku tau result..cuak seh exam ni,ntah ape2 aku jwb hari 2..haish,sakit kepala pikir


ok la,aku nk main game..salam



0 comments:

Post a Comment