get ready

Posted by Zuhdi Farhan On Sunday, October 31, 2010 1 comments

salam

habis dah minggu 1st semester kedua aku kt CFS ni..eventhough jadual kelas dh keluar,kelas still x start lg..reasonnya,lecturer semua busy dgn program add n drop kt Al-Malik Faisal Hall from 26-28 october..add n drop 2 utk sape2 yg kena repeat subjek sbb fail @ tukar course sbb pointer rendah..lecturer kalau masuk kelas pun kejap je,bgtau nama,no fon n course outline..pas2 ckp,"our class will start next week".

semester ni jadual aku xde la pack sgt..lebih kurang je dgn last semester..bezanya last semester between classes ade gap n habis selalu pukul 6ptg tapi semester ni kelas straight je n habis awal..pas2 jumaat xde kelas lgsg..walao,mmg best!!! haha~

overall,my weekends unlike everyone are THREE days..haha..mggu ni boleh la relax,kelas xde lg..3 hari ni habis dgn install game,main game n facebook-ing..pasni xleh dhla cmni..tapi ok la rasanya sbb aku ade extra hari jumaat utk setelkan sume keje n tutorial nanti..hopefully,sempat siapkan before hari ahad

dh xtau nk tulis ape..xtau la cmne aku nk go through weekends cmni selama 14 mggu lg..haha~
salam

1 comments:

Post a Comment