baruku tahu~

Posted by Zuhdi Farhan On Monday, July 26, 2010 1 comments

salam


aku baru lepas cri info psal DATIVE COVALENT BONDING..haha~. terkejut? chemistry bhai. ni la assignment yg lecturer kimia aku bg mggu lepas. tgh2 blaja psal covalent bonding, ttbe dia bg ASSignment nih. dh la xpnah dgr lgsg. haha

naseb baek sng je nk cri info dia. bruku tahu,lebih kurang je ngan covalent bonding yg bese2 tuh. nk aku xplen kt korg ke? xyah la,bkn ade faedah pun aku bgtau..haha..

actually,since aku masuk cfs ni baruku tahu chemistry ni xde la payah mne. time kt smapk dlu, susah gle nk masuk dlm kepala otak aku nih (sori tc norlia.hehe). klau dlu lg aku phm, ntah2 skor kot time spm..haha~

fizik lak yg aku xbrape nk phm kt cfs nih.haish, mcm2 la. ttbe aku tringat ape yg asyuk pnah ckp kt aku,"aku igt msuk u ni lg relax blaja,rpe2nye lg trok". haha..at 1st, i thought the same. standard r kan, ble lg tggi kita blaja, lg susah so kne lg struggle la.

ok la,ckup stakat nih. salam

p/s: aku rse exam fizik aku trok r

1 comments:

:: the melody of lyfe :: said...

waaa...bgs... keep it up.. chemist3...
phy tu ko je yg rs cmtu kowt..
insyaallah A tu...:))
amiin..

Post a Comment