is it over yet?

Posted by Zuhdi Farhan On Sunday, July 25, 2010 1 comments

salam
i had just finished my mid-sem exams 4 diz week yesterday. it feels kinda great n relieve. still got one paper next week. its ISM2112, computer. i dun know much bout computer stuff so it seats last on my priority list.haha~

btw,apsal ttbe aku tulis dlm english lak ni? hahaha~. demam english kot skang nih. lingua franca of today's world.
aku xtau la nk post ape. saje je nk bgtau exam mggu ni dh abes. n sambung mggu dpn. exam kt cfs ni buat hari jumaat,sabtu n ahad. xtau la mmg tiap2 tahun cmni @ juz tahun ni je dia buat. 

pelik gak exam ujung mggu nih. its my 1st time n hopefully my last. cm xbest je peksa time2 cmni. orang lain relax2 kt sini kalut study. what the hell? tp atleast xkacau kelas la

ok, thats all. mentol bernyala xde kt atas kepala. haha~. salam

p/s: tringin nk g smapk next week

1 comments:

Anonymous said...

salam.. accidentally read ur post (kata lain blog walking). Good jobs.. ;) Bila terbaca post ni at least tau la sket2 sal MCIIUM currently known as cfs la kan. Saje nak gtau sepanjang i jd student uia, dah biase da exam ari sbtu ahad.. so be preapared la pas ni. don't expect weekend die x wat exam. sometimes klu cuti yg xpenting tu xdenye uia nak cuti. so slamat belajar n g clss la.. huhu.. ni previously la kan. xtau la if now die da tukar.. great to hear about cfs.

p/s: skrng cfs pj tu ade course pe je ek?

Post a Comment