Kembali Ke Rumah

Posted by Zuhdi Farhan On Monday, January 07, 2013 0 comments

Assalamualaikum.

dah lama aku tak menjengah ke sini. niat & cetusan idea tu ada tapi kemalasan menjadi aral yang melintang. cewah bahasa. hahah

semalam baru babis exam. eh babis tu apa? habis sebenarnya. hahah. paper Materials Science & Engineering. target lulus je lah. hahah

sepatutnya pagi tadi lagi dah bertolak balik ke rumah, tapi kawan aku cancel balik rumah. jadi terpaksa tunda ke esok pagi. balik bertiga, berkonvoi dengan motor. lepas exam je terus aku pulas throttle motor pergi workshop, tukar minyak hitam segala bagai. jalan jauh boh, gila ko main bedal balik macam tu je. hahah.

cukup la tu kot sebagai pembuka bicara, pemanis kata. hahah. makan, mandi, packing, layan movie then tidur. hahah

wassalam

0 comments:

Post a Comment