tak tahan ke?

Posted by Zuhdi Farhan On Wednesday, April 13, 2011 1 comments

salam


dalam minggu ni saje, dah brape kali aku asyik bertembung dgn subjek yg sama je...i've lost count already..tau tak subjek ape yg aku maksudkan ni? jengjengjeng...kahwin la!!!


hari sabtu @ ahad 2 minggu lepas ade kawan aku tulis status fb dia, ade la satu perkataan kahwin..then, sorang lagi post ade juga word kahwin tu..rabu minggu lepas aku ade MUET speaking test..aku dapat soalan pasal beneficial tv programme..info yg aku dapat dari kawan aku, soalan untuk sesi hari isnin lepas, "Young adult should seek advice from their parents in choosing life partner." kan pasal kahwin juga?


then kelas Basic Themes of Al-Quran pagi tadi pun ustaz aku tiba-tiba cakap pasal kahwin..dalam hati sebenarnye dah berguling-guling aku gelak..hahaha..coincidence ke? atau petunjuk? haha..sama-sama la kita fikir nanti..sekarang ni aku nak tengok match MAN U vs. CHELSEA


salam


p/s: kahwin..kahwin..kahwin

1 comments:

tqa said...

ko x try dok mesir lg. countless tymes dga pasal kawen
dgn kate laen klau ko xkawen lg, korg idup mmg 24jam mndgr psal kawenla

Post a Comment